Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κούρδοι,Λεβέντ και οι ντόπιοι "ανθρωπιστές"




Εκκωφαντική η σιγή στη νέα θηριωδία της Τουρκίας,αυτή τη φορά στη Συρία.Τόσοι λαλίστατοι για κάθε σοβαρό και ασόβαρο θέμα αριστεροί,ευρωπαϊστές,ανθρωπιστές,αρχιπατριώτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μας έχει κατσικωθεί και δεν βγάζουν άχνα για τη σφαγή των Κούρδων.

Οι ΗΠΑ έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στη Μ.Ανατολή μετά την αστεία Ομπάμα αντμινιστρέισιον,με τη Χίλαρυ ΥΠΕΞ,και δεν φαίνονται ικανές να υποστηρίξουν σοβαρά τους Κούρδους.Άλλωστε το φιλοτουρκικό λόμπι στην Ουόσινγκτον(κατά Χατζηνικολάου)είναι ακόμα ισχυρό.


Η Ρωσία έχει τους στόχους της,κάνει ουσιαστικά κουμάντο στη Συρία και μερικές χιλιάδες νεκροί Κούρδοι δεν της λένε τίποτα απολύτως.Το Ιράν,άλλος νικητής στα πεδία της μάχης,δεν έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στους Κούρδους.Κανείς από τους δύο όμως δε θέλει η Τουρκία να παραδυναμώσει,διότι αυτοί(αντίθετα από τις δικές μας ελίτ και τους οπίνιον μέικερς)ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει Τουρκία.

Οι Κούρδοι αφήνονται για άλλη μια φορά στην τύχη τους.Ανκαι κάτι μου λέει πως έχουν μάθει από το παρελθόν και πολιτικά και στρατιωτικά.
Αποτέλεσμα εικόνας για σενέρ λεβέντ

ΥΓ.Ακόμα πιο εκκωφαντική η σιωπή για την επίθεση στην εφημερίδα Αφρίκα στα κατεχόμενα της Κύπρου και οι απειλές του Ερντογάν κατά του δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ.Πολλούς περιορισμούς έχει ο ανθρωπισμός ορισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνύπαρξη αντί ανεκτικότητας

  Η ανεκτικότητα δεν είναι το ζητούμενο. Δεν είναι αρετή η ανεκτικότητα. Ανεκτικότητα δείχνει αυτός που ανέχεται κάτι που δεν του αρέσει αλλ...