Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Κύθηρα,Σεπτεμβριανά!






-Πάει το καλοκαιράκι,ας γράψουμε κατιτίς για τα Κύθηρα ξανά(θα είμαι ευγενής ,μην τρομάζετε)

-Ξεκίνησε η σχολική χρονιά.Ο Αγιασμός κύλησε ομαλά(λες και υπήρχε περίπτωση να έχουμε τίποτα έκτροπα),για την υπόλοιπη χρονιά χλωμό το κόβω.Πολύ φορτωμένοι μπήκαν κάποιοι στη νέα σαιζόν.Συνιστώ ψυχραιμία.Ναι,εγώ το λέω αυτό!

-Το καλοκαίρι ήρθε,το καλοκαίρι έφυγε,το φθινόπωρο ήρθε κι αυτό αλλά το καράβι Πειραιά-Κύθηρα-Κρήτη δεν ήρθε ακόμα.Προβλέπω μέσα στη χρονιά να αγοράζουνε πολλά σκάφη στα Κύθηρα για να κάνουν τα δρομολόγια.


-Φιλική συμβουλή.Σου δίνουν ένα κείμενο(σκέτη χολή) να το δημοσιεύσεις με το όνομά σου.Το δέχεσαι λόγω "συμφερόντων".Κάν'το πιο προσωπικό ρε φίλε,μην το βάζεις αυτούσιο.Δε γίνεται τόσα χρόνια να κάνεις τα ίδια λάθη και ξαφνικά σε ένα και μόνο κείμενο ούτε λάθη να έχεις αλλά και το ύφος σου να αλλάζει.Να γίνεται πιο...δημοτικό!

-Αν βρεθείτε στα Κύθηρα και σας πούνε τίποτα για μεταμεσονύκτιες μπιρίμπες....μακριά!Δεν εννοούν αυτό που καταλάβατε...Τι γίνεται στον κόσμο και δεν παίρνουμε χαμπάρι!

-Και σκεπές θα φτιάξουμε και δρόμους θα κάνουμε και υπολογιστές θα βάλουμε ,μόνο που δεν προλάβαμε να αλλάξουμε τη λάμπα γιατί είχαμε δουλειές. Μαυρογυαλούρος!

-Συγκινητική η ανταπόκριση των Κυθηρίων στη δισκοφορία για θέμα που προέκυψε στο νησί.Απίστευτη για τα δεδομένα του νησιού.Και εξαιρετικά τα αντανακλαστικά της Μητρόπολης.Όχι όπως κάτι άλλοι.





2 σχόλια:

  1. Ξέρεις κάτι για το "φόρτωμα" της νέας σχολικής χρονιάς;

    Πάντως, σε κάποιες περιπτώσεις, όταν δεν τηρούνται εμφανώς τα νόμιμα γιατί να μην μπαίνει κάποιος φορτωμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιο απ' όλα;Γιατί ένταση υπάρχει σε όλο το βόρειο τμήμα.Πάνω και κάτω.

      Ξέρω κάποια πράγματα.Δεν παίρνω θέση γιατί έχω άποψη για κάποιους από τους εμπλεκόμενους και δεν είναι καλή.Οπότε αφού δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός προσπαθώ να μείνω ουδέτερος.

      Διαγραφή

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...