Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Κίνα προσπαθεί να συμμαζέψει τη Β.Κορέα

koreatimes

Η Κίνα προέτρεψε τη Βόρεια Κορέα να σταματήσει τις «λανθασμένες» ενέργειές της, αφού η απομονωμένη χώρα είπε ότι έκανε επιτυχημένη δοκιμή βόμβας υδρογόνου, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους την Κυριακή. 

Σε δήλωση στην ιστοσελίδα του, το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας είπε ότι η Κίνα αντιτάσσεται αποφασιστικά και καταδικάζει έντονα τις ενέργειες της Βόρειας Κορέας και προέτρεψε τη χώρα να σεβαστεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. 



Η Βόρεια Κορέα "αγνόησε την εκπεφρασμένη  αντίθεση  της διεθνούς κοινότητας, πραγματοποιώντας και πάλι πυρηνική δοκιμή. Η κυβέρνηση της Κίνας εκφράζει την αποφασιστική της αντίδραση και την ισχυρή καταδίκη του γεγονότος", ανέφερε στη δήλωσή του το υπουργείο. 

Η δοκιμή ήταν η έκτη της Βόρειας Κορέας και ήταν πολύ πιο ισχυρή από ό, τι οποιοδήποτε όπλο είχε προηγουμένως πυροκροτηθεί.

Το Πεκίνο είναι ο κυριότερος διπλωματικός σύμμαχος και οικονομικός υποστηρικτής της Βόρειας Κορέας και θεωρείται ότι διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στις προσπάθειες να πειστεί η Πιονγιάνγκ να περιορίσει το πρόγραμμα των όπλων της.

2 σχόλια:

  1. Tις καλημερες μου...αρχισα το διαβασμα του μπλογκ.Δυο θεματα που προεκυψαν απο διαβασματα μου το καλοκαιρι.
    1.Να γραψεις κατι για τον Μαξιμο τον Γραικο
    2.ΚαΤα την διαρκεια toy μεσαιωνα υπηρξε πολυ συζητηση πανω στο αν χαμογελουσε ποτε ο Χριστος.Αν γνωριζεις κατι για το θεμα...
    Υ.Γ Ελπιζω να μην ειχες προβλημα με τις φωτιες,εγινε χαμος,ειναι πολυ κριμα,καθε χρονο καινε την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Θα το φροντίσω
      2.Είχα ένα βιβλίο που αναφερόταν και σε αυτό το θέμα.Ο Χριστός μειδίαζε,δε γελούσε.Θεωρούνταν μεγάλη αγένεια να γελάς δυνατά και να φαίνονται τα δόντια σου πολλές χιλιετίες στην ανθρωπότητα.Πολύ πρόσφατα άλλαξε αυτό.Αν προσέξεις στις παλιές φωτογραφίες δεν χαμογελούν.
      Ήταν στην άλλη άκρη του νησιού.Πιο πολύ επηρεαστήκαμε από τις περσινές φωτιές της Νεάπολης.Είναι κρίμα αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

      Διαγραφή

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...