Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο "Ρουβίκωνας" εκνευρίζει την Τουρκία

Έντονη αντίδραση του τουρκικου ΥΠ.ΕΞ. για την επίθεση των "Ρουβικώνων" στην Turkish Airlines και παλιότερα στην Πρεσβεία τους
thepressroom

Έντονη είναι η αντίδραση της τουρκικής κυβέρνησης για την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Turkish Airlines στην Αθήνα. Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία των Τουρκικών Αερογραμμών στην Αθήνα σήμερα το πρωί και αναφέρει:
«Καταδικάζουμε την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Τουρκικών Αερογραμμών στην Αθήνα σήμερα το πρωί (13 Σεπτεμβρίου), προκαλώντας υλικές ζημιές.


Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε μία ομάδα αναρχικών με την ονομασία 'Ρουβίκωνας'. Η εν λόγω ομάδα έχει πραγματοποιήσει επίσης επιθέσεις εναντίον της Πρεσβείας μας στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου 2016 και εναντίον του Γενικού μας Προξενείου στην Κομοτηνή στις 5 Φεβρουαρίου 2017.

Αναμένουμε οι δράστες αυτών των ενεργειών εναντίον των τουρκικών αντιπροσωπειών στην Ελλάδα να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...