Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Φιλόδοξο σχέδιο μεταξύ περιβαλλοντικής υπηρεσίας της Κορέας και του προγράμματος Eden της Αγγλίας

koreatimes

O Εθνικός Δενδροκομικός Κήπος της Κορέας (ΚΝΑ) δήλωσε την Τετάρτη ότι θα δημιουργήσει έναν κορεατικό κήπο στο Eden Project, το μεγαλύτερο βοτανικό κήπο του κόσμου χτίστηκε στη θέση ενός εγκαταλειμμένου ορυχείου πηλού που χρησιμοποιούταν  για περισσότερο από 160 χρόνια στη βρετανική πόλη του St Austell, στη Cornwell . 

Ολοκληρώθηκε το 2001, το πρόγραμμα Eden φιλοξενεί τεράστιους οικότοπους που διαθέτουν μια τεράστια συλλογή  απειλούμενων φυτών από όλο τον κόσμο. 



«(Το ΚΝΑ) και το έργο Eden υπέγραψαν μια επιχειρηματική  συμφωνία στο St Austell την Τρίτη για τη δημιουργία Κορεατικού  κήπου στο διάσημο βρετανικό κήπο, και συμφώνησαν να συνεργαστούν για τη διατήρηση και την αποκατάσταση της ποικιλότητας των φυτών στο μέλλον», δήλωσε ο αξιωματούχος του ΚΝΑ. 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι δύο οργανισμοί θα μοιραστούν τεχνικές σχεδιασμού και κατασκευής για τη δημιουργία του κήπου. 

Θα πραγματοποιήσουν , επίσης, από κοινού μικρές εκθέσεις φυτών  του εξωτερικού και θα ανταλλάξουν  ερευνητές  και προγράμματα για την καλλιέργεια επαγγελματικού ανθρώπινου δυναμικού, είπε ο αξιωματούχος. 

Οι δύο οργανισμοί  διενεργούν μελέτες για μεταφύτευση  φυτικών ειδών που εξαφανίζονται σε άλλους οικότοπους ώστε  να επιβιώσουν στη Γη και να τα αποκαταστήσουν ή να τα  πολλαπλασιάσουν. (Yonhap)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...