Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ηχορύπανση

Σχετική εικόνα

Δε θέλω ρε φίλε να μου λες "ναι,καλά τα λες" μπροστά μου όταν λέω κάτι ή τσακώνομαι με κάποιον και μετά από πίσω να λες τα αντίθετα.Δε γουστάρω ρε φίλε αυτούς που είναι προοδευτικοί με τους προοδευτικούς και συντηρητικοί με τους συντηρητικούς.
Θέλω να μου πεις "μεγάλε έχεις άδικο γι'αυτό και γι'αυτό το λόγο" ,τόσο δύσκολο σου είναι; άμα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό,βγάλε το σκασμό και πιες τον καφέ σου χωρίς να με ενοχλείς με την ηχορύπανσή σου...

4 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να με "κοροϊδεύανε" ή να με "εξαπατούσανε" (αν υπάρχουν τέτοια πράγματα) από το να έβγαζαν τον σκασμό, να πίνανε τον καφέ τους και να αδιαφορούσανε...για να μην ενοχληθώ.
    Και τελοσπάντων, την στάση που κρατάνε οι άλλοι απέναντί μας την έχουμε εμείς υπαγορεύσει, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόψεις είναι αυτές.
      Από το να λέω πράγματα που δεν πιστεύω,προτιμώ να μη λέω τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Το "απόψεις είναι αυτές" είναι το πνεύμα του φιλελευθερισμού που πνέει (δυστυχώς) στα μυαλά μας και ο άλλος πολιτισμένος (δυτικός και κακός, λένε κάποιοι υπέρμαχοι της ορθοδοξίας) τρόπος για να αδιαφορούμε.
    Η δική σου απόφαση για το πότε θα λες πράγματα και πότε όχι, δεν δεσμεύει παρά μόνο τον εαυτό σου, δεν μπορεί να επιβληθεί στους άλλους.
    Το θέμα είναι αν τους δεχόμαστε (για κάποιον σοβαρό λόγο) όπως είναι με όλες τις αδυναμίες τους και τις πτώσεις τους ή τους αποπέμπουμε θεωρώντας τους "ηχορύπανση"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν μπορεί να επιβληθεί στους άλλους.Φέρεσαι όπως θέλεις να σου φέρονται κι ελπίζεις να φιλοτιμηθούν.Ως εκεί.Από εκεί και πέρα δεν με δεσμεύει και τίποτα στο να κάνω το αίτημά μου.
      Με τους πάσης φύσεως υπέρμαχους δεν τα πάω και πολύ καλά.
      Άλλο η αποπομπή και άλλο η αποφυγή της επιζήμιας συναναστροφής.

      Διαγραφή

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...