Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Μέρες σκοτεινές...

Αποτέλεσμα εικόνας για seagull flying in darkness

12 σχόλια:

  1. Αν φοράς μαύρα γυαλιά και τα παραθυροφυλλα κρατεις κλειστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τέτοια φωτογραφία,τι τίτλο να έβαζα;"Όλα καλά,όλα ανθηρά";
      Άσε που αν δεις και τι γίνεται στη χώρα και παραέξω δε βλέπεις και τίποτα ευχάριστο.

      Διαγραφή
  2. Και που ξερεις το σχέδιο του Θεού; Ειδαμε και τις φωτεινές μέρες που οδήγησαν..
    Αλλωστε η φωτογραφια αυτη αποτελεί μέρος της σύνολης εκόνας.Ποιος μου λέει οτι αυτη η συννεφιά δεν ξεκουράζει έναν κατάκοπο περιπατητή,ή δεν προμυνήει μια καλή καλοκαιρινή βροχούλα. Αλλα πάω πάσσο δικιά σου η φώτο δικός σου ο τίτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος ξεκουράζεται κάτω από τέτοια σκιά αυξάνει τις πιθανότητες να χτυπηθεί από κεραυνό.Τα σύννεφα είναι πολύ μαύρα και δεν δείχνουν ότι θα πέσει καλοκαιρινή βροχούλα αλλά καταιγίδα ή μπόρα,οι οποίες δεν είναι και ποτιστικές.Μπορώ να σκεφτώ και πιο απαισιόδοξα πράγματα αλλά αυτά μου ήρθαν πρόχειρα.
      Ο φωτογράφος που την τράβηξε την ονόμασε "γκρίζα μέρα".Εγώ έψαχνα μια φωτογραφία με γλάρο και μου άρεσε αυτή.Τη "μαύρισα" λίγο και την έβαλα στον πληθυντικό.

      Διαγραφή
  3. Εχεις δίκιο τωρα που το λες. Κρίμας τον γλάρο τον βλέπω ήδη να γίνεται ψητός απο τον κεραυνό και η επερχόμενη μπόρα θα τον ξεβράσει σε καμμιά παραλία.
    Αλλά για δες και απο την άλλη που εκείνος δεν τα σκέφτεται όλα αυτά και συνεχίζει να πετά.Πρέπει να έχει πολύ θάρρος. Θα έβαζα τίτλο "οι τολμηροί των αιθέρων" ... πάντα σε πληθυντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή πολύ θάρρος ή λίγο μυαλό.Οπότε θα ταίριαζε και το "οι ανόητοι των αιθέρων".

      Διαγραφή
  4. Μερικες φορες τα ορια θάρρους και τρέλας αλληλοπεριχωρούνται και αν τελικά παντρευτουν οδηγουν στην αίσια δόξα. Δεν ξερω αν υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορεί να ζησει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α!!! Ωστε για αυτο η γλάροι σκάνε στα παρμπρίζ. Σωστός.
    Νόμιζα οτι αρχικά οτι ο τίτλος αφορούσε εμας τους ανθρωπους και ότι τάχα για μας οι μέρες είναι σκοτεινές. Τον χαζογλάρο. Αν υπονοείς όμως ότι οι άνθρωποι με λίγο μυαλό περνούν σκοτεινές μέρες διαφωνώ.
    Καταρχήν δεν πιστευώ οτι υπάρχουν χαζοί άνθρωποι σε καμμία περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι το χρησιμοποιούν. Και μάλιστα τόσο πολυ και με τέτοιες ταχύτητες και ακατάπαυστα, ωστε δεν τους μένει χρόνο πολλές φορές να σκεφθουν οτι είναι... και άνθρωποι. Απο κεί αρχίζουν οι σκοτεινές μέρες. Ειναι κατι σαν αυτό που λένε για τις ξανθιές "εισπνοη, εκπνοή" αλλά λίγο πιο περίπλοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...