Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Μας κοροϊδεύουν;

Αποτέλεσμα εικόνας για Mocking painting
DragoNera Left
Είναι ηλίθιο να ταυτίζεις την λειτουργία ενός συστήματος με την ύπαρξη ενός ανθρώπου και την επανάσταση με την εξόντωσή του. Είναι επίσης άνανδρο να χτυπάς έναν αντίπαλο στα μουλωχτά. Αλλά να δούμε, επιτέλους, τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις.
Την εβδομάδα που πέρασε, ένας ισλαμοφασίστας θέρισε 23 παιδάκια στο Μάντσεστερ. Την εβδομάδα που πέρασε, 28 Κόπτες σφαγιάσθηκαν στην Αίγυπτο. Την εβδομάδα που πέρασε, στην Αθήνα, μες στο κέντρο, ο Λουκάς χτύπησε το πόδι του…



Το πιο τρομακτικό, όμως, απ’ όλα είναι η σύνθεση της ομάδας που πέρασε από τον Ευαγγελισμό, όχι για να δει τον τραυματία, μόνο ίσα-ίσα για να δηλώσει παρουσία: Στουρνάρας, Βενιζέλος, Γιωργάκης, Σημίτης, Σαμαράς, Κούλης και λοιποί διασώστες της έρμης δημοκρατίας μας.
Καταλήγουμε με την δήλωση της Φώφης:
«Είμαι εδώ ανθρώπινα. Για να συμπαρασταθώ στην οικογένεια του κ. Παπαδήμου. […] Ήταν ένα χτύπημα στη Δημοκρατία και την ίδια την κοινωνία.»
Ρε μπας και μας κοροϊδεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...