Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Χομεϊνί:Η έλλειψη πίστης στο Θεό οδηγεί σε πλαδαρότητα τη Δύση

Σχετική εικόνα

Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε παραπέρα πρέπει να επανεξετάσετε την πολιτική των προκατόχων σας που επεδίωκε "την εξαφάνιση της θρησκείας και της πίστης στο Θεό",η οποία ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα σε βάρος του ρωσικού λαού.Πρέπει  επίσης να γνωρίζετε μια ρεαλιστική προσέγγιση στα διεθνή ζητήματα μπορεί να επιτευχθεί  μόνο μέσα από αυτή την οδό.

Ενδέχεται η εικόνα της Δύσης να φαίνεται πομπώδης εξαιτίας της εσφαλμένης συμπεριφοράς και πρακτικής που ακολούθησαν οι ηγέτες του Κομμουνισμού.Αλλά η αλήθεια δεν βρίσκεται στη δύση,αλλά κάπου αλλού.Εάν επιχειρήσετε να επιλύσετε το γόρδιο δεσμό της οικονομίας του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού καταφεύγοντας στον καπιταλισμό δεν θα θεραπεύσετε κανένα από τα προβλήματα του λαού σας και θα έρθουν κάποιοι άλλοι μετά από εσάς να καλύψουν τα λάθη σας.Άλλωστε εάν υπάρχουν σήμερα αδιέξοδα στα κοινωνικά και οικονομικά συστήματα του Μαρξισμού άλλα τόσα δυσεπίλυτα ζητήματα,άλλου είδους,αντιμετωπίζει και ο δυτικός κόσμος.

 Αξιότιμε κύριε Γκορμπατσώφ!

Πρέπει να στραφείτε στην πραγματικότητα...βασικά προβλήματα της χώρας σας δεν είναι η δημόσια διοίκηση,η οικονομία και η ελευθερία.Είναι η έλλειψη αληθινής πίστης στο Θεό.Αυτό είναι το θέμα που οδηγεί και θα οδηγήσει τη δύση στην πλαδαρότητα και σε αδιέξοδο.Το ουσιαστικό πρόβλημά σας είναι ο μάταιος πόλεμος που κάνετε εναντίον του Θεού,της μοναδικής πηγής δημιουργίας του σύμπαντος και της ύπαρξης.

Αγιατολάχ Χομεϊνί,Πρόσκληση για πίστη στη μονοθεϊστική θρησκεία,εκδ.Σιδέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...