Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Απόπειρα δολοφονίας με δηλητήριο κατά του Πατριάρχη Γεωργίας!Κρατείται ιερέας.-Το είδαμε κι αυτό!

Αποτέλεσμα εικόνας για patriarch of georgia ilia ii

interpressnews
Ο Πατριάρχης δεν πιστεύει ότι υπήρξε απόπειρα δηλητηρίασης του, -είπε ο Μητροπολίτης Akhalkalaki και Kumurdo , πατέρας Nikoloz από τη Γερμανία. 

Ο Μητροπολίτης  δεν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι στη Γεωργία, που θα έκαναν κάτι τέτοιο. 

". Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη Γεωργία Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη.Ούτε ο Πατριάρχης το πιστεύει.Μόνο σε βιβλία έχω διαβάσει τέτοια πράγματα", - είπε ο Μητροπολίτης. 

Στις 10 Φεβρουαρίου ο πατέρας Giorgi Mamaladze συνελήφθη στο αεροδρόμιο, φεύγοντας για τη Γερμανία για να επισκεφθεί τον Πατριάρχη. Η αιτία της κράτησης είναι άγνωστη, αφού οι επίσημες αρχές δεν έχουν ακόμη σχολιάσει . Όπως αναφέρθηκε, η υπόθεση έχει χαρακτηριστεί ως "μυστική". Σύμφωνα με το Rustavi 2,ο επικεφαλής φρουράς του  Πατριάρχη Soso Okhanashvili ανακρίθηκε σχετικά με την υπόθεση αυτή. Ο πατέρας Giorgi Mamaladze έχει  προφυλακιστεί.


*****



Ο Anzor Chubinidze, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Κρατικής Προστασίας, επιβεβαιώνει ότι ο πατέρας Giorgi Mamaladze, επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιουσίας του Πατριαρχείου, έχει τεθεί υπό κράτηση. 

Ο Anzor Chubinidze μίλησε στους δημοσιογράφους σχετικά με αυτό στη Γερμανία, όπου έχει προσωπικά την εποπτεία της ασφάλειας του Πατριάρχη. 

"Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλες λεπτομέρειεςγια την υπόθεση , είναι καλύτερα οι αρμόδιες αρχές να προβούν σε δήλωση σχετικά με αυτό.», - Δήλωσε ο Anzor Chubinidze. 


*****
Ο Mamaladze τα διέπραξε όλα αυτά με ανεπίγνωστη υπακοή· θα πρέπει να μας πουν ποιος τον διέταξε, - λέει ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Phirtskhalashvili στα κοινωνικά δίκτυα. 

"Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί: ποιος  ήθελε να σκοτώσει τον Πατριάρχη; Ποιος έδωσε εντολή στο Mamaladze να ενεργήσει έτσι; Αρκετοί δολοφόνοι στην εκκλησία ... κανείς δεν θα πρέπει να καλυφθεί", - γράφει ο Αρχιμανδρίτης. 

Ο πατέρας Giorgi Mamaladze, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιουσίας του Πατριαρχείου, έχει μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα. 

Είχε οδηγηθεί σε προφυλάκιση με βάση την εντολή του γραφείου του εισαγγελέα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα χειροκροτήματα

  Τα χειροκροτήματα μετά από τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού μεταφορών ήταν το αποκορύφωμα της άθλιας εικόνας που για ακ...