Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Κάνοντας το καλό,αποτρέπουμε το κακό(ένα κείμενο που δεν αφορά μόνο την Αίγυπτο)

Σχετική εικόνα
copts-united
Καθώς οι άνθρωποι στην Αίγυπτο υποφέρουν από την οικονομική κρίση, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν την αποθήκευση τροφίμων και άλλων πραγμάτων που φοβούνται ότι  θα εξαφανιστούν από τις αγορές ή ότι οι τιμές τους θα αυξηθούν. Μερικοί άνθρωποι προσθέτουν ότι η αύξηση των τιμών θα αναγκάσει πολλούς ανθρώπους να διαπράξουν εγκλήματα, προκειμένου να συντηρήσουν τις οικογένειές τους. Πράγματι μοιράζομαι τους φόβους τους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει πολύ καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσουμε.



Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, όλοι σκέφτονται συνήθως το πώς να διατηρήσουν τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους. Μπορεί να ενδιαφερόμαστε για την αποθήκευση των τροφίμων, αλλά σπάνια σκεφτόμαστε τους άλλους ανθρώπους που λιμοκτονούν. Αυτό είναι που κάνει τις κρίσεις ακόμη μεγαλύτερες. Ως εκ τούτου, προτείνω ότι οι άνθρωποι στην Αίγυπτο θα πρέπει να κάνουν  περισσότερα καλά και να βοηθήσουν περισσότερο τους φτωχούς ανθρώπους, προκειμένου να αποτραπεί αυτό το κακό από το να φτάσει  στα σπίτια τους.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους της περιοχής υποφέρουν, ιδιαίτερα οι φτωχοί. Ως εκ τούτου, όσοι είναι σε θέση να δωρίσουν κάτι πρέπει να δώσουν περισσότερα, προκειμένου να στηρίξουν τους πεινασμένους ανθρώπους. Καλώ τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να στηρίξουν τους φτωχούς στη Συρία, την Αίγυπτο, το Ιράκ και άλλες χώρες της περιοχής που η αραβική άνοιξη πήρε τις θέσεις εργασίας τους και κατέστρεψε την οικονομία τους. Αυτή τη φορά το να κάνουμε καλό είναι ζωτικής σημασίας, καθώς αποτρέπουμε  το κακό, επίσης.

Mena Habeeb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...