Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Μετάνοια

Αποτέλεσμα εικόνας για jesus begins his ministry

Ο Ιησούς ξεκινά το κήρυγμά Του φέρνοντας το φως σε αυτούς που μέχρι τότε ζούσαν στο σκοτάδι.Και το κήρυγμά Του ήταν αυτό:Μετανοείτε γιατί ήρθε η Βασιλεία των Ουρανών.Μετάνοια σημαίνει να αλλάξουμε ζωή.Να πάψουμε να ασχολούμαστε με τα μικρά και να στραφούμε στα πραγματικά μεγάλα.Να σπάσουμε τα δεσμά του θανάτου και να αγκαλιάσουμε τη ζωή.Να αφιερωθούμε ολοκληρωτικά στον Θεό.



Μετάνοια σημαίνει να κάνουμε θέλημά μας το θέλημα του Θεού.Να σηκωθούμε από τις λάσπες της αμαρτίας,να καθαριστούμε και να συνεχίσουμε σε νέα κατεύθυνση.Να ξέρουμε και να πιστεύουμε ότι σε κάθε πτώση μας,όταν έχουμε πραγματικά διάθεση να σηκωθούμε,θα είναι εκεί ο Χριστός έτοιμος να μας βοηθήσει.Καμία αμαρτία δεν μένει ασυγχώρητη αν πραγματικά κατανοήσουμε το κακό που έχουμε αφήσει να φωλιάσει μέσα μας και ζητήσουμε από τον Κύριο να μας βοηθήσει να καθαριστούμε.
Αυτό το μήνυμα της νέας ζωής,της απελευθέρωσης μας φέρνει ο Χριστός.Και μας βεβαιώνει ότι θα είναι πάντα δίπλα μας στον αγώνα μας.Γιατί Αυτός μας αγάπησε τόσο πολύ ώστε να δώσει και τη ζωή Του ακόμα για να μας ελευθερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...