Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο Θεός είναι μαζί μας

ο Θεός είναι μαζί μας


Dr. Raafat Fahim Gendy
Οι άνθρωποι γιορτάζουν το νέο έτος, αλλά δεν σκέφτονται ότι έχουν χάσει ένα χρόνο από τη ζωή τους. Αυτό είναι κάτι που  δεν φοβόμαστε , αλλά πολλοί άνθρωποι πρέπει να το κάνουν. 
Κατά το έτος 2016, πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν σε όλο τον κόσμο σε διάφορες τρομοκρατικές επιθέσεις.Ωστόσο, ο Θεός είναι πάντα σε θέση να φέρει το καλό από τα κακά πράγματα. Πολλοί άνθρωποι ήξεραν πόσο άσχημα ήταν τα πιστεύω. Πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να αλλάξουν τους τρόπους τους και να πιστέψουν στον Κύριο Ιησού Χριστό.
 
Οι άγγελοι είπαν στους ποιμένες ότι η γέννηση του Χριστού έφερε την ειρήνη στη γη. Ωστόσο, εν μέσω πολλών πολέμων στη γη θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό  σήμαινε ειρήνη μεταξύ ουρανού και γης. Είναι η συμφιλίωση μεταξύ των ανθρώπων και του Κυρίου.
 
Στην Παλαιά Διαθήκη, οι άνθρωποι λάτρευαν για να θυμούνται τον  πόνο και τον διαχωρισμό τους από τον Θεό. Οι τελετές είχαν ως στόχο να δείξουν πόσο βρώμικοι και ακάθαρτοι ήταν οι άνθρωποι μακριά από τον Θεό. Η ειρήνη μεταξύ ουρανού και γης ήταν σαφώς εκδηλώθηκε όταν ο Ιησούς πέθανε στο σταυρό.
 
Δυστυχώς, αυτή η ειρήνη ήταν η αρχή των άλλων πολέμων από το διάβολο για να αρνηθεί τη θεότητα του Χριστού, τη Σταύρωση και την Ανάσταση Του. Η γέννηση του Ιησού Χριστού είναι πράγματι μια θαυμάσια ευκαιρία για να θυμηθούμε πώς Εκείνος ενσαρκώνεται από το Άγιο Πνεύμα και την Παρθένο Μαρία. Ας χαιρόμαστε για τα Χριστούγεννα και ας ξεχάσουμε όλες τις λύπες και τον πόνο που είχαμε το 2016. Ο Θεός θα είναι πάντα μαζί μας κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...