Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Κατάληψη από τους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού Κυθήρων


Κατάληψη πραγματοποιούν από τις 7:30 π.μ. σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ,οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν για την μεταφορά των μαθητών.

Ένα πρόβλημα που έχει ξεκινήσει από την έναρξη  της σχολικής χρονιάς και  μέχρι σήμερα δεν έχει λυθεί.

 
Παρ' ότι ο σύλλογος έχει κάνει 3 καταγγελίες η κατάσταση παραμένει ίδια, με το πρόβλημα  της μεταφοράς να παραμένει άλυτο.

Από σήμερα αποφάσισαν σαν τελευταία λύση για να εισακουστούν να προβούν στην κατάληψη του χώρου, ζητώντας άμεσα λύση από την περιφέρεια, αιτούντες  τα αυτονόητα που αναφέρει ο νόμος.

Να διατεθούν δύο λεωφορεία για να εξυπηρετήσουν τις δύο κατευθύνσεις  των δρομολογίων, μία προς νηπιαγωγείο και μία προς το Δημοτικό Σχολείο.


Οι γονείς δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την κατάληψη μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους, εφ όσον η Περιφέρεια μέχρι τώρα αγνόησε τα  άπειρα έγγραφα  όπου συνεχώς ζητούσαν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με συνέπεια της σημερινής κατάστασης, που ισχύει για την μεταφορά, οι μαθητές  να ξεκινούν το μάθημα στις 9 παρά τέταρτο.




 ---------------------------------
Πηγή:  AdelinFM
---------------------------------

Σχόλιο:Αφού έγινε κι αυτό στα Κύθηρα μπορώ να το πω:Τα έχουμε δει όλα.Μια σημείωση.Ήμασταν περισσότεροι γονείς,απλώς την ώρα που ήρθε ο δημοσιογράφος είχαν φύγει κάποιοι για λίγο.Ε,μη φανταστείτε ότι είναι και πολλοί οι γονείς γενικά.Μας έφεραν και αστυνομία κάποιοι που διαφωνούσαν με την αντίδραση αυτή(και ναι η μία εκ των δύο είναι "άνθρωπος της εκκλησίας").Για την ιστορία η Περιφέρεια μας διαβεβαίωσε ότι αύριο κιόλας θα λυθεί το θέμα.

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή πάτερ οι άνθρωποι της Εκκλησίας δεν κάνει να τηλεφωνούν στην αστυνομία για παράνομες δράσεις (γιατί μεταξύ μας, κατάληψη από γονείς σε Δημοτικό δεν προβλέπεται). Να ξέρω αν είναι να σας κλέψω το αυτοκίνητο που δεν έχετε και φυσικά να ισχυριστώ στο δικαστήριο ότι ένας παπάς (της Εκκλησίας) απαγορεύεται να καλεί την αστυνομία. Αυτά είναι απομεινάρια της ιδεολογίας του καρπαζοεισπράκτορα χριστιανούλη. Ξέχασε τα πάτερ. Δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς θα μου κλέψεις αυτό που δεν έχω;
      Προτιμώ τα απομεινάρια της ιδεολογίας του καρπαζοεισπράκτορα από τα χουντικά οργανωσιακά κατάλοιπα του ρουφιάνου.Καταλάβατε;
      Και ποιος ο λόγος να κληθεί η αστυνομία από τη στιγμή που θα την ειδοποιούσαν έτσι κι αλλιώς;Όπως και να έχει,ενημέρωσαν τον εισαγγελέα,αφού σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η έννομος τάξη,και η υπόθεση δεν πήγε ούτε καν αρχείο γιατί δεν υπήρχε λόγος.Θα ήθελα πάντως,αυτοί οι "άνθρωποι της Εκκλησίας" να απευθύνονται στην αστυνομία και για τις σοβαρές παραβιάσεις του νόμου στα Κύθηρα.Αλλά είπαμε,η υποκρισία στο χώρο της Εκκλησίας περισσεύει.Και η ανηθικότητα,αλλά ας μη το προχωρήσω.

      Διαγραφή
  2. Και για να μη τρελαθούμε,η σύγκριση μεταξύ της κατάληψης(ο Θεός να τη κάνει κατάληψη αλλά τέλος πάντων)ενός σχολείου για μία μέρα με σκοπό να λυθεί ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει από πέρσι,με την κλοπή είναι τουλάχιστον ατυχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επικίνδυνος ή δειλός

Ο Χριστός όταν βλέπει τον Ζακχαίο στο δέντρο σκαρφαλωμένο, να προσπαθεί να Τον δει, του λέει να κατέβει κάτω γιατί ο Κύριος θα πάει στο σπίτ...