Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Μητροπολιτικά ταξίδια...

Αποτέλεσμα εικόνας για travelling
Παρακολουθούσα τα δελτία τύπου μιας Μητρόπολης της Β.Ελλάδας.Με πιάνουν κάτι μαζοχισμοί που και που.Λοιπόν,μας ενημέρωνε η Μητρόπολη για τα ταξίδια του Μητροπολίτη.Σε διάρκεια περίπου δέκα ημερών βλέπαμε εικόνες από την Αν.Ευρώπη,τη Μεσόγειο και αλλού.Νομίζω υπήρχε και ένα ταξίδι εσωτερικού ενδιάμεσα.Έχω μια απορία.



Στη Μητρόπολή του πότε κάθεται;Έχω κι άλλη μία.Επειδή είναι συνηθισμένη τακτική αρκετών Μητροπολιτών αυτή.Τόσο πολύ βαριούνται στις επαρχίες τους;Δε μπορούν να βρουν κάτι να κάνουν εντός της Μητρόπολης την οποία διαποιμαίνουν;Τι σούρτα φέρτα ειν'αυτά;Και γιατί είναι είδηση ότι ένας Μητροπολίτης κόβει βόλτες ανά τον κόσμο και γιατί το διανθίζουμε με φωτογραφίες.Άλλο είναι να έχει ένα κείμενο που να περιγράφει τις συνήθειες των εκεί Ορθοδόξων και άλλο να μας λέει που πήγε ο Μητροπολίτης,που έκατσε,τι είπε,τι είπαν οι άλλοι γι'αυτόν κλπ.Να περιστρέφεται δηλαδή το πράγμα γύρω από την εκεί τοπική Εκκλησία,όχι γύρω από το Μητροπολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...