Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Εκτρώσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για dying fetus painting
Μερικές σκόρπιες σκέψεις,όσο το δυνατόν ολιγόλογες,με αφορμή την αναταραχή στην Πολωνία(με βάση αυτό το κείμενο,το άφησα και σαν σχόλιο) με το θέμα των εκτρώσεων.Δεν αναφέρομαι για την ίδια την Πολωνία και τα δεδομένα που επικρατούν εκεί.



Τα έμβρυα είναι άτυχα που δεν έχουν φωνή,δεν ψηφίζουν και δεν μπορούν να οργανωθούν σε λόμπι ώστε να προωθήσουν τα συμφέροντά τους.Τα ζωάκια στάθηκαν πιο τυχερά σε αυτόν τον τομέα.
Η αφαίρεση ζωής είναι φόνος,κι ας την καλλωπίσουμε όσο θέλουμε πίσω από δικαιωματολογίες κλπ και όσα ελαφρυντικά κι αν υπάρχουν.
Αν οι νόμοι σταματούσαν το κακό,δεν θα ερχόταν να σταυρωθεί ο Χριστός.Θα έκανε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και θα καθάριζε.
Στην Ελλάδα οι εκτρώσεις χρησιμοποιούνταν σαν μέθοδος αντισύλληψης πολύ πριν τη νομιμοποίησή τους.Απλά τότε κάποιοι γιατροί βγάζαν περισσότερα λεφτά(κάτι λέει ο όρκος του Ιπποκράτη σχετικά,αν το θυμάται κανείς ας βοηθήσει).Αυτή ήταν η «επιτυχία» του νόμου.Τώρα τουλάχιστον γλιτώνουν τους χασάπηδες.
Η Εκκλησία οφείλει να σταθεί δίπλα σε όλες τις περιπτώσεις είτε αποφασίζουν να κρατήσουν το μωρό είτε όχι.Και οφείλει να δώσει στη κοινωνία να καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντικό αντί να κατακρίνουν,να αγκαλιάσουν την κάθε γυναίκα που θα βρεθεί σε τέτοια θέση(οι ξενώνες ΔΕΝ είναι αρκετό μέτρο)Έτσι έκανε κι ο Χριστός απ’όσο θυμάμαι.Μόνο τους υποκριτές,τους περήφανους και τους φιλάργυρους αποστρεφόταν.Και να σταθεί όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά.Δε γίνεται να στιγματίζονται ακόμα και σήμερα οι ανύπαντρες μητέρες.Ειδικά από τη στιγμή που η υπογεννητικότητα είναι νούμερο ένα πρόβλημα για τη χώρα εθνικά και οικονομικά(εδώ κάνουμε τη λεγόμενη οικονομία,όχι στους έχοντες κάποια θέση,χρήμα κλπ) .Το ίδιο πάνω κάτω οφείλει να κάνει και η πολιτεία.
Γιατί ένας άντρας που πάει με πολλές γυναίκες είναι γυναικάς ενώ μια γυναίκα που πάει με πολλούς άντρες είναι π*****α ποτέ δεν το κατάλαβα.Γιατί φταίει η γυναίκα που έμεινε έγκυος και όχι αυτός που την άφησε έγκυο επίσης ανεξήγητο.Αν λύσουμε αυτά,είμαστε έτοιμοι και για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...