Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Valentin Dikul,από τη σπασμένη πλάτη στην άρση απίστευτων βαρών

Αποτέλεσμα εικόνας για valentin dikul
Όταν ήταν  ακροβάτης τσίρκου, ο Valentin είχε μια άσχημη πτώση και έσπασε την πλάτη του σε ηλικία  δεκαεπτά ετών.Ο  Dikul αρνήθηκε να κάτσει σε αναπηρικό καροτσάκι και με κόπο αποκαταστάθηκε μόνος του(οι γιατροί του είχαν πει ότι δε θα ξαναπερπατήσει), σε μεγάλο βαθμό με τη βοήθεια των έμπιστων kettlebells του. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε και κατάφερε να γίνει strongman(ήταν άνθρωποι που έκαναν επιδείξεις δύναμης)σε ένα μεγάλο τσίρκο κάνοντας ζογκλερικά νούμερα με kettlebells 80kg και ένας powerlifter(αρσιβαρίστας αλλά όχι αυτό που βλέπουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες) με απίστευτες άρσεις  ενώ ήταν εξήντα και κάτι ετών!


Είναι γνωστός ως ο «Maestro» και βοήθησε άλλους να ξεπεράσουν τραυματισμούς στην πλάτη στη κλινική του με τη μέθοδο του Dikul.

Ενώ υπάρχει κάποια συζήτηση ως προς τη εγκυρότητα των πιθανών ρεκόρ του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για  ένα πολύ ισχυρό άνδρα. Εδώ είναι ένα βίντεο από του Guinness World Record όπου σηκώνει  450kg / 990lb σε Squat, 260kg / 572lb σε Bench, 460kg / 1012lb σε Deadlift ,συνολικά 2574 κιλά!

Πηγές :legendarystrength,youtube,και πληροφορίες από ένα διαδικτυακό φίλο που διδάσκει ρωσικές πολεμικές τέχνες(stormsystem)

2 σχόλια:

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...