Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Οικολογικός πόλεμος στη Τιφλίδα



interpressnews.ge
Η κατάσταση της υγείας του μέλους της Ανταρτών Κηπουρικής Ελέν Malashevski-Jakeli είναι σταθερή. Όπως είπε στο  IPN το μέλος των Ανταρτών Κηπουρικής Λούκα Bakhsoliani,η Helene Malashevski-Jakeli πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες το βράδυ. 

Οι διαδηλωτές σταμάτησαν την απεργία πείνας μπροστά από το Δημαρχείο Τιφλίδας όταν η Helene Malashevski-Jakeli λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το διαδηλωτές, παρά το γεγονός ότι ανέστειλαν την απεργία πείνας, τα αιτήματά τους παραμένουν τα ίδια και οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν όλο το εικοσιτετράωρο.Ζητούν άδεια να βάλουν μια σκηνή μπροστά από το κτίριο του Δημαρχείου. Χθες τους επετράπη  να το κάνουν από την υπηρεσία ασφαλείας του Δημαρχείου.



Περίπου 40 δέντρα κόπηκαν  στις 17 Αυγούστου στην οδό Kazbegi της Τιφλίδας όταν  μια εταιρεία αξιολόγηση εξέδωσε έκθεση υποστηρίζοντας ότι τα δέντρα ήταν άρρωστα.

Το γραφείο του δημάρχου δήλωσε ότι η κοπή των  δέντρων έγινε με βάση την έκθεση της εταιρείας. Τοπικοί περιβαλλοντολόγοι ισχυρίζονται ότι η έκθεση είναι εσφαλμένη και τα δέντρα κόπηκαν , λόγω των προσοδοφόρων συμβάσεων κατασκευαστικών για την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...