Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Μην προσπσθήσετε να ληστέψετε Ρώσο διπλωμάτη

Ρώσος διπλωμάτης σκότωσε ληστή στο Ρίο

Με τη ζωή του πλήρωσε επίδοξος ληστής την προσπάθεια του να ληστέψει τον υποπρόξενο της Ρωσίας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πρόκειται για τον 60χρονο Βραζιλιάνο διπλωμάτη, Μάρκος Σέσαρ Φέρες Μπράγκα, ο οποίος εργάζεται στο ρωσικό προξενείο της πόλης, που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το περιστατικό συνέβη μερικές ώρες πριν από την τελετή έναρξης των αγώνων, όταν ο ληστής πλησίασε το αυτοκίνητο του Μπράγκα, καθώς βρισκόταν κολλημένος στην κίνηση λόγω της λαμπαδηδρομίας, και μάλιστα, του έσπασε και το παράθυρο για να τον απειλήσει με όπλο και να του αποσπάσει χρήματα και προσωπικά
αντικείμενα αξίας.
Ο Βραζιλιάνος διπλωμάτης, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και μάλιστα δάσκαλος του Ζίου Ζίτσου, είχε τη σύζυγο και το παιδί του στο αυτοκίνητο και κατάφερε ν' αφοπλίσει τον ληστή και να τον σκοτώσει με το ίδιο του το όπλο, πυροβολώντας εξ επαφής.

4 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον. Ομως..." εξ επαφής" είναι το σωστό.
    Η πρόθεση εξ ΔΕΝ παίρνει απόστροφο, λέμεεεε!
    Γράφεται ΣΚΕΤΑ. ΕΞ.
    Γιατί βλέπω σε ένα σωρό σελίδες γραμμένο ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα καθόμαστε να διορθώνουμε τα γραμματικά λάθη των ιστοσελίδων πρέπει να ζήσουμε δέκα ζωές για να προλάβουμε να κάνουμε και τίποτα άλλο!
      Η ελληνικιά γραμματικιά περνάει μια κάποια κρίση κι αυτή.Πάντως η σφαίρα την ίδια δουλειά έκανε είτε εξ είτε εξ' επαφής!
      Το διορθώνω άμεσα!

      Διαγραφή
  2. Το διορθώσεις αμέσως, όχι άμεσα!
    ;-) αλλά...αν γίνουν επεισόδια στα Κύθηρα θα φύγεις άμεσα για την πατρίδα σου, προκειμένου να ηρεμήσεις!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γίνουν επεισόδια στα Κύθηρα θα είμαι μπροστά μπροστά!Εγώ θα είμαι τα επεισόδια!
      Αμέσως,άμεσα,τέλος πάντων...

      Διαγραφή

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...