Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Άσκησεις ετοιμότητας το ναυτικό της Ρωσίας

Πάνω από δύο δωδεκάδες Ρωσική Μαύρη Θάλασσα, την Κασπία πλοία πλέουν στο πλαίσιο των πρόωρων ελέγχου

interpressnews.ge
Πάνω από 15 πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας και περισσότερα από 10 πλοία του στολίσκου της  Κασπίας απέπλευσαν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων άμεσης ετοιμότητας μάχης , ανακοίνωσε το τμήμα μαζικής επικοινωνίας του ρωσικού υπουργείου Άμυνας . 

"Στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας, προκειμένου να την εκτέλεση των καθηκόντων της επιθεώρησης άμεσης αντίδρασης, ως μέρος των ναυτικών ομάδων μάχης, ομάδων κρούσης πλοίων, αποσπασμάτων αμφίβιων πλοίων και ομάδων σάρωσης ναρκών, πάνω από 15 πολεμικά πλοία βγήκαν στη θάλασσα », ανέφερε η υπηρεσία ανέφερε σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή. 

Η ανακοίνωση πρόσθεσε ότι πάνω από δέκα πολεμικά πλοία, σκάφη και σκάφη υποστήριξης, καθώς και ναρκαλιευτικά από τον Στόλο της Κασπίας έπλευσαν επίσης στο πλαίσιο των ελέγχων ετοιμότητας μάχης. 

Οι επιθεωρήσεις από 25 έως 31 Αυγούστου πραγματοποιούνται στις στρατιωτικές δυνάμεις της Νότιας Ρωσίας ,στις δυνάμεις της Δυτικής και Κεντρικής Ρωσίας, όπως και στο βόρειο στόλο και στις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις και τα Αερομεταφερόμενα Στρατεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...