Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Βασιλιάς του Μαρόκο:"Οι τρομοκράτες θα κατοικήσουν αιώνια στην Κόλαση"


interpressnews.ge
Ο Βασιλιάς του Μαρόκου,έκανε το Σάββατο έκκληση για «ένα ενωμένο μέτωπο κατά του εξτρεμισμού» και κάλεσε τα μέλη της διασποράς της χώρας της Βόρειας Αφρικής, πολλοί από αυτούς βρίσκονται στην Ευρώπη, για να υπερασπιστούν μια ανεκτική μορφή του Ισλάμ. "Τους καλώ επίσης να διατηρήσουν την καλή τους φήμη, να δείξουν ανοχή σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, να μείνουν ενωμένοι και να είναι, όπως πάντα, ένθερμοι υποστηρικτές της ειρήνης, της ομόνοιας και της συνύπαρξης στη χώρα κατοικίας τους »,τόνισε ο Μονάρχης σε ομιλία του προς το έθνος, με την ευκαιρία της 63ης επετείου της Επανάστασης του βασιλιά και του λαού. 


"Αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση γι'αυτούς.Υποφέρουν από την παραμόρφωση της εικόνας του Ισλάμ. Επίσης υποφέρουν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, οι οποίες έχουν ήδη στοιχίσει τη ζωή σε πολλούς από αυτούς»,τόνισε η Αυτού Μεγακειότητα, προσθέτοντας ότι οι Μαροκινοί που ζουν στο εξωτερικό, επίσης, υποφέρουν από το αντίκτυπο των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων και από τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον τους, από ορισμένους, λόγω της πίστης τους.Για τον Μονάρχη, όσοι ασχολούνται με την τρομοκρατία, στο όνομα του Ισλάμ, "δεν είναι μουσουλμάνοι. Η μόνη τους σύνδεση με το Ισλάμ είναι οι προφάσεις που χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους και την τρέλα τους. Έχουν απομακρυνθεί από το σωστό δρόμο, και η μοίρα τους είναι να κατοικήσουν για πάντα στην κόλαση ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...