Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Δε με παρατάτε ρε προοδευτικοί!


Λοιπόν,αν υπάρχει μια ομάδα,ας την πούμε πολιτική,που αντιπαθώ είναι αυτοί που αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί.Στη πραγματικότητα δε συμπαθώ γενικά ανθρώπους που "αυτοαποκαλούνται" κάτι.Νομίζω ότι ο τρόπος ζωής σου είναι αυτός που σε χαρακτηρίζει.Κι ενώ εσύ μικρό μου ψώνιο λες πως είσαι βαθιά προοδευτικό άτομο που ασχολείσαι(από μακριά κατά προτίμηση)με δικαιώματα μειονοτήτων,κοινωνικών ομάδων κλπ στη πραγματικότητα η ζωή σου δείχνει ότι είσαι ένα υποκριτικό συντηρητικό άτομο ή,στην καλύτερη περίπτωση,ένας δηθενάκιας θεωρητικός του ...ποπού που ονόμασες "προοδευτικότητα" τον ελιτισμό σου.


Παρένθεση:Δε χωνεύω τους συντηρητικούς.Και δεν τους χωνεύω γιατί παίρνουν την παράδοση και είτε τη διαστρέφουν τελείως,καθώς τη νομίζουν κτήμα τους,ώστε να τους βολεύει είτε την καθιστούν,λόγω του συντηρητισμού τους,ένα πτώμα που κάνει μόνο για τροφή κοράκων και όρνεων.Θεωρώ όμως ότι κάνουν μικρότερο κακό.Κλείνει η παρένθεση.
Επιστρέφουμε στους προοδευτικούς.Για να το διευκρινίσω,κινούνται σε κεντροαριστερό χώρο,υποστηρίζουν ότι ανήκουν σε ακόμα πιο αριστερό χώρο,σου πρήζουν τα μπαλάκια για τις αξίες του Διαφωτισμού ή ό,τι άλλο είναι η μόδα της εποχής και φιλοσοφούν και στοχάζονται και επιμένουν να ζητούν να θεωρηθούν αυθεντίες από όλους αυτοί που οι ίδιοι θεωρούν αυθεντίες.Φυσικά δε συμμετέχουν σε καμία μορφή αγώνα,για να μπορούν μετά να μας πρήξουν με τις βαθυστόχαστες κριτικές-αναλύσεις τους,ή ασχολούνται με θέρμη για γελοία θέματα,τα οποία βαπτίζουν σοβαρά.
Αυτοί οι τύποι υπάρχουν σε όλους τους χώρους.Στη κοινωνία,τη πολιτική ,τη θρησκεία και θέλουν να ανοίξουν τα μάτια των αδαών σε θέματα που οι ίδιοι δεν τα καλογνωρίζουν.Είναι είδος ενδημικό,αυτοφυές και βρίσκεται ακόμα και σε νησίδες με πληθυσμό τριών τεσσάρων κατοίκων στη χώρα μας ή σε έρημες βουνοκορφές.
Γνωρίζουν μεγάλη ανάπτυξη στη χώρα μας όπου η δηθενιά βασιλεύει.Είναι καλό λίπασμα που τους βοηθά να ψηλώνουν,να βάζουν υποψηφιότητα με το Ποτάμι,ή όποιο κόμμα αναλάβει να εκπροσωπήσει το χώρο κάθε φορά και γενικά θέλουν να ανανεώσουν με τον κοπανιστό αέρα που κουβαλάνε κάθε πτυχή της μίζερης και άχαρης ζωής ημών των αθλίων.

2 σχόλια:

  1. Παπα-Κώστα οι φωτο σου γενικά μου αρέσουν πάρα πολύ είναι ιδιαίτερες και οχι συνηθισμένες,αλλά αυτή τη φορά απέτυχες. Είπαμε να βγούμε απο το καβούκι μας οχι ομως και να αληταμπουρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...